Garden Grill Experience 31 Zwart 1810797

Garden Grill Experience 3+1 Nero Barbecue De 3+1 Experience barbecue van Garden Grill is een zeer handig apparaat, waarmee je van jouw tuin je eigen keuken maakt! Deze BBQ heeft een zijbrander, waarmee je bijvoorbeeld lekkere sauzen of bijgerechten kunt maken, een dubbele zijtafel voor extra kookgenot en een RVS bedieningspaneel. De kap is geëmailleerd en de branders zijn uitevoerd met het nieuwe ‘cross lightning’-veiligheidssysteem, waardoor er geen onverstookt gas vrij kan komen. Deze fantastische barbecue heeft een grillrooster een kabinet met een ‘soft-close’-sluiting, een temperatuurmeter en een geïntegreerde ‘push-and-turn’-ontsteking. De 3 RVS-branders van de Experience hebben 8.25 kW en de zijbrander 2.2 kW. Tenslotte heeft deze barbecue van Garden Grill ook wieltjes, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen.
J-Services.nl Garden Grill Experience 31 Zwart 1810797
Garden Grill Experience 3+1 Zwart
PRIJS: 249.05

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.