Weber GBS Wafelijzer 1829515

Weber GBS Wafelijzer Bij wafels denk je aan een feestje, of het nu gaat om een uitgebreid ontbijt of een verjaardag. Daarom komt Weber met het nieuwe GBS Wafelijzer: het wafelijzer voor op het Gourmet BBQ System. Zo maak jij van elke gelegenheid een feest. Want je hoeft een wafelijzer helemaal niet te gebruiken voor de doorsnee wafel, hoewel dit natuurlijk ook altijd een goed idee is, maar je kunt ook flink experimenteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van wafels met bessen en vanille, apfelstrudel, een perfecte tosti of een hartige wafel met spinazie en zalm? Tip van Weber: als je de wafels op een rooster legt als ze klaar zijn, blijven ze lekker knapperig! Wafelijzer   Geschikt voor Weber Gourmet BBQ System (GBS) barbecues
J-Services.nl Weber GBS Wafelijzer 1829515
Weber GBS Wafelijzer
PRIJS: 129.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.