Luceplan Fortebraccio 05 Tavolo with base and Dimmer 100W Wit 101415

De Luceplan Fortebraccio 05 Tavolo with base and Dimmer, 100W Wit (101415) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Luceplan, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer Alberto Meda,Paolo Rizzatto is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Luceplan waar de Fortebraccio 05 Tavolo with base and Dimmer, 100W Wit onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Luceplan Fortebraccio 05 Tavolo with base and Dimmer, 100W Wit is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Polycarbonaat en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Luceplan raad aan dit armatuur te combineren met een Max. 100W E27 lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Fortebraccio 05 Tavolo with base and Dimmer, 100W Wit geeft Naar beneden gericht licht. De Luceplan Fortebraccio 05 Tavolo with base and Dimmer, 100W Wit is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Luceplan design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.
J-Services.nl Luceplan Fortebraccio 05 Tavolo with base and Dimmer 100W Wit 101415
Luceplan Fortebraccio 05 Tavolo with base and Dimmer, 100W Wit
PRIJS: 214.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.