Black Box glendon kunstkerstboom met led met jute groen 10 lampjes met warmwit led maat in cm 45 x 20 12650

De Glendon is een model uit de Black box Value range, de bomen, kransen en slingers van Black box die de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben. De takken zijn mooi stevig waardoor de kerstboom goed te decoreren is. Alle Black box kerstbomen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). U krijgt altijd twee jaar garantie op de boom en ook op de ingebouwde verlichting (indien van toepassing). Black box is een van de grootste merken op het gebied van kunstkerstbomen met en zonder verlichting, kerstkransen, slingers en guirlandes. Black box kunstkerstbomen kenmerken zich door mooie materialen en vakkundige afwerking, waardoor ze met het blote ook nauwelijks van echte bomen te onderscheiden zijn. Alle kerstbomen worden gratis geleverd met een solide kunstkerstboomvoet. Dit model is voorzien van harde naalden waardoor hij zich duidelijk onderscheidt van de plastic kunstkerstbomen van vroeger. Deze kerstboom heeft een hoogte van
J-Services.nl Black Box glendon kunstkerstboom met led met jute groen 10 lampjes met warmwit led maat in cm 45 x 20 12650
Black Box - glendon kunstkerstboom met led met jute groen 10 lampjes met warmwit led maat in cm: 45 x 20
PRIJS: 7.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.