Boxzak Berlin Pebble 15957

Een geordend interieur begint bij het kiezen van de juiste opbergers, die in vormgeving en stijl passen in je huis. Boxzak Berlin uit het assortiment van Koeka is zo’n item dat rust brengt in de ruimte, omdat hij plaats biedt voor het opbergen van een heleboel items en handig is op te hangen aan de zijkant van de box of het ledikant van je kleine. De boxzak in de kleur pebble is vervaardigd van 100% velours-katoen aan de buitenzijde en flanel van 80% katoen en 20% polyamide aan de binnenzijde. Door het toevoegen van lichte kleuraccenten in het Koeka-logo heeft de boxzak speelse details en is hij de perfecte aanvulling voor de sfeer van jouw interieur. Extra informatie: Verkrijgbaar in verschillende kleuren In deze serie zijn diverse bijpassende producten leverbaar
J-Services.nl Boxzak Berlin Pebble 15957
Boxzak Berlin Pebble
PRIJS: 55.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.