Dekbedovertrek Backpack Yellow 240 x 220 64548

Jouw backpack staat altijd gevuld klaar, zodat je zo in de trein kunt springen om je volgende avontuur te gaan beleven. En in het ontwerp van dekbedovertrek Backpack hebben de designers van Covers&Co rekening gehouden met jouw liefde voor reizen en het genieten van nieuwe ervaringen. Het stoere overtrek van sterke renforcé-katoen is uitgevoerd in de kleur yellow met een omslag in de kleur blauw, die met bruine leren riempjes is vastgezet. De stoere accenten, zoals de kleurige buttons met de spreuk ‘Lets go to see the world’ en het streepdessin aan de onderzijde van het overtrek maken Backpack tot een echte musthave voor jouw slaapkamer. Het dekbedovertrek kan gewassen worden op 60°C, mag in de droger en kan daarna worden gestreken. Extra informatie: Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
J-Services.nl Dekbedovertrek Backpack Yellow 240 x 220 64548
Dekbedovertrek Backpack Yellow 240 x 220
PRIJS: 79.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.