dubbeldivanbed twin 90×200 aluminium 39799

Kies voor dubbeldivanbed Twin, een luxe slaapmogelijkheid voor twee personen uit het ruime assortiment van kwaliteitsmerk Avek. De dwarsgespannen Integra spiralen in het aluminiumkleurige frame zorgen door de progressieve tegendruk voor extra slaapcomfort en optimale ontspanning voor het ervaren van een ultieme slaapomgeving, waar je uitgerust ontwaakt. Het onderbed is voorzien van wieltjes, zodat het snel en eenvoudig onder het bovenbed vandaan gerold kan worden en het heeft in uitgeklapte stand dezelfde lighoogte als het bovenbed (46 centimeter hoog zonder matras). Tussen het boven- en onderbed is een tussenruimte van 26 centimeter, waarmee er genoeg plaats is om het matras en beddengoed daar te bewaren als je dat wilt. De hoge poten ondersteunen de bedden moeiteloos en geven het totaal de perfecte comforthoogte om in te stappen. Extra informatie: Leverbaar in de kleur aluminium of antraciet-zwart Verkrijgbaar in verschillende
J-Services.nl dubbeldivanbed twin 90×200 aluminium 39799
dubbeldivanbed twin 90x200 aluminium
PRIJS: 649.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.