Garden Grill Evolution 21 Zwart 1823567

Garden Grill Evolution 2+1: Zeer praktische buitenkeuken Met de Garden Grill Evolution 2+1 geniet jij van een buitenkeuken waarmee jij de heerlijkste BBQ-gerechten met alle gemak klaarmaakt. Deze buitenkeuken is uitgerust met 2 hoofdbrander en 1 zijbrander.Dankzij de zijbrander maak jij met alle gemak bijgerechten als rijst, pasta of aardappels. In een mum van tijd zet jij de lekkerste gerechten op tafel. De Garden Grill Evolution 2+1 is voorzien van eengeëmailleerde kap met een glazen venster en thermometer. Hierdoor hou jij het garingproces perfect in de gaten voor de beste resultaten. Met de wieltjes verplaats je de Evolution 2+1 gemakkelijk en deBBQ is ook zeer gemakkelijk schoon te maken dankzij de geëmailleerde grillroosters en vlammendempers. Buitenkeuken Aantal branders: 2 Afmetingen rooster: 37 x 23 cm Afmetingen BBQ: 109x112x58 (HxBxD) Ingebouwde thermometer   Vetopvangbakje Glazen deksel 2 wielen 20 kg 1 jr garantie   Geïntegreerde thermometer In het deksel van de Evolution 2+1 zit een thermometer die jou precies verteld wat de temperatuur is onder de kap. Zo weet je altijd de juiste temperatuur voor jouw gerechten en voorkom je aangebrand eten. Barbecueën was nog noot zo gemakkelijk! Geniet elke keer weer van perfect gegaarde gerechten. Voor de bijgerechten Op de handige zijbrander van de Evolution kan je ingrediënten gewoon in een pan koken. Ook kun je je sausjes of soep warm houden terwijl de overige gerechten op de grill liggen. Deze RVS brander ontsteek je veilig en snel dankzij de “Push and Turn” ontsteking. Je hebt geen aansteker of lucifers nodig.     Hou alles in de gaten Dankzij het glazen venster in het deksel van de Evolution kan je je gerechten in de gaten houden, je hoeft het deksel niet op te tillen om de garing van je vlees te bekijken. De temperatuur blijft constant en daardoor wordt je vis en vlees heerlijk mals en sappig en gaat er niets van de smaak verloren. 2 wielen Dankzij de stevige wielen van de Garden Grill Evolution 2+1 verplaats je hem moeiteloos naar welk hoekje van de tuin je maar wilt. Je hoeft niet je meubilair naar de barbecue te slepen en je kunt gewoon gezellig bij de visite blijven zitten tijdens het koken. Mis geen seconde van de gezelligheid en geniet van de lange zomeravonden buiten.
J-Services.nl Garden Grill Evolution 21 Zwart 1823567
Garden Grill Evolution 2+1 Zwart
PRIJS: 239.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.