Luiertas Isoki Madame Polly 71881

De Madame Polly luiertas uit het assortiment van designlabel Isoki is een echte musthave als je onderweg bent met je kleine. En door de royale compartimenten in de tas is hij ook perfect wanneer je een tweeling hebt of met meerdere kinderen op stap gaat. Met de Madame Polly tas ben je altijd geheel in stijl on the go en de tas is groot genoeg om hem mee te nemen tijdens een dagje uit of een bezoekje aan opa en oma. Dit model in de kleur cognac wordt geleverd inclusief verstelbare schouderband, verschoningsmatje, fleshouder en mini-tasje voor het bewaren van je waardevolle spullen. Extra informatie: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
J-Services.nl Luiertas Isoki Madame Polly 71881
Luiertas Isoki Madame Polly
PRIJS: 119.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.