Wiegdeken Elba Soft MintWhite 48832

Slapen wordt een feest voor je baby met wiegdeken Elba in de wieg. En ook jij geniet met volle teugen van de stijlvolle uitstraling van de kinderkamer met de toevoeging van de producten uit de collectie van Koeka. Wiegdeken Elba is vervaardigd van materialen van hoogwaardige kwaliteit en uitgevoerd met een bovenzijde in soft mint en onderzijde in white. Zo kies je voor een comfortabele slaapomgeving met een subtiele geweven structuur, die past bij verschillende interieurstijlen. Met Koeka kom je altijd goed voor de dag! Extra informatie: Verkrijgbaar in verschillende kleuren In deze serie zijn diverse bijpassende producten leverbaar
J-Services.nl Wiegdeken Elba Soft MintWhite 48832
Wiegdeken Elba Soft Mint/White
PRIJS: 59.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.