Artemide Onderdelen voor Tolomeo Tavolo en Terra 16 313085

De Artemide Onderdelen voor Tolomeo Tavolo en Terra # 16 (313085) is ontworpen voor het design verlichtingsmerk Artemide, één van de populairste merken op het gebied van design lampen en verlichting. Designer is verantwoordelijk voor deze fantastische lamp. Het assortiment van Artemide waar de Onderdelen voor Tolomeo Tavolo en Terra # 16 onderdeel van is, is verdeeld in verschillende groepen. Dit zijn tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen en vloerlampen. De Artemide Onderdelen voor Tolomeo Tavolo en Terra # 16 is breed en hoog. De lamp is vervaardigd van de materialen Aluminium en wordt standaard geleverd met een snoerlengte van . Artemide raad aan dit armatuur te combineren met een lichtbron. Naast design is het licht een belangrijk aspect van de lamp, de Onderdelen voor Tolomeo Tavolo en Terra # 16 geeft . De Artemide Onderdelen voor Tolomeo Tavolo en Terra # 16 is goed ontvangen in de wereld van design verlichting en is daarom onderscheiden met de design award. Alle Artemide design lampen kenmerken zich door hun eigen vorm en uitstraling.
J-Services.nl Artemide Onderdelen voor Tolomeo Tavolo en Terra 16 313085
Artemide Onderdelen voor Tolomeo Tavolo en Terra # 16
PRIJS: 12.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.