Eetkamerfauteuil KvammenZN STO30010.00

Modern kuipjeDeze moderne stoel heeft een vriendelijke uitstraling door de ronde vormen en de iets schuin staande poten. De ronde rugleuning geeft een prettig zitcomfort aan de stoel. De stoel kan bij de tafel staan, maar past ook goed in de zithoek.Kvammen heeft een stabiliteitstest ondergaan en is volgens de richtlijnen goedgekeurd als stevige en stabiele stoel. Daarnaast is het behandeld met een wax waardoor het onderhoudsarm is vlekken gemakkelijk te verwijderen zijn.Deze trendy stoel heeft een zwarte zitting van kunststof en eikenkleurige poten maar is in verschillende varianten verkrijgbaar.ModernComfortabelStabielGratis verzending Eetkamerfauteuil Kvammen heeft een stevig onderstel gemaakt van eikenhout en een zitting van kunststof. Deze stoel heeft een stabiliteitstest ondergaan en is volgens deze richtlijnen goedgekeurd als zeer stabiele stoel. Kvammen is behandeld met een wax en daardoor onderhoudsarm en vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen.
J-Services.nl Eetkamerfauteuil KvammenZN STO30010.00
Eetkamerfauteuil Kvammen-ZN
PRIJS: 109.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.