Elho Brussels Diamond Rond bruin 76303

Inspelend op de trend van het toepassen van (hoog)glans in het interieur, denk hierbij aan: hoogglans keukens, kasten, lampen en niet te vergeten accessoires, heeft elho een paar jaar geleden de brussels diamond collectie geïntroduceerd, en glans is nog steeds heel erg in trek! Glans geeft de Elho producten een mooie luxe uitstraling, is eigentijds en stijlvol. Elke jaar komen er voor de ronde modellen een aantal nieuwe trendkleuren bij. Zoals dit jaar de kleurige fun colours, de warme bohemian colors, de stijlvolle pearl colours en de trendy cool colours. Voor elk interieur en elke stijl een luxe aanvulling!
J-Services.nl Elho Brussels Diamond Rond bruin 76303
Elho® Brussels Diamond Rond bruin
PRIJS: 3.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.