ETI ChefAlarm Blauw 1837561

ETI ChefAlarm Blauw: Thermometer De ETI ChefAlarm Blauw is een professionele kookthermometer. De tempratuur wordt in slechts 5 seconden gemeten met de mini naaldsonde. De timer is volledig programmeerbaar, zodat je het aftellen of het optellen zelf in kan stellen. De ETI ChefAlarm is voorzien van een groot duidelijk LCD-display met backlight, en een luid hoorbaar alarm met regelbaar volume. De thermometer kan neer gezet worden op een werkblad of opgehangen worden met magnetische pads aan de achterzijde van het apparaat. Weergave: aangepaste LCD Materiaal: ABS kunststof Meetschaal: Celsius / Fahrenheit   Waterbestendig Timer: optellen / aftellen
J-Services.nl ETI ChefAlarm Blauw 1837561
ETI ChefAlarm Blauw
PRIJS: 59.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.