Hanglamp 4 Fasci zwart 93122

Vier op een rij! Met de Hanglamp Fasci 4 beschikt u over een prachtige zwarte hanglamp die u van vier lichtbronnen voorziet met één behuizing. Deze complete Hanglamp Fasci 4 geeft uw huiskamer of eetkamer direct een sfeervolle uitstraling doordat de lichtbronnen te zien zijn en niet in een lampenkap verwikkeld zijn. Hierdoor zal ook de lichtstraal krachtiger overkomen en kunt u deze met de dimfunctie aanpassen naar uw eigen wens. Deze stoere hanglamp met dimfunctie heeft een retro tintje waardoor uw ruimte een stoer aanblik krijgt. Met de Hanglamp Fasci 4 heeft u direct een aanwinst voor uw woon- en/of slaapkamer. Algemeen: lengte 82cm / hoogte 10cm / breedte 8cm.
J-Services.nl Hanglamp 4 Fasci zwart 93122
Hanglamp 4 Fasci zwart
PRIJS: 165.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.