KEK Amsterdam Muursticker forest friends konijn 37718704

De Forest Friends muurstickers van KEK Amsterdam zijn schattige levensechte dieren die de kinderkamer en babykamer opvrolijken. De muursticker ‘Forest Friends’ wordt gemaakt van een matte muurfolie van hoogwaardige kwaliteit. Het folie is dun, waardoor je niet teveel te maken krijgt met hoogteverschil op de muur.  Alle muurstickers van KEK Amsterdam zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.  Bij je bestelling wordt een duidelijke handleiding geleverd.
J-Services.nl KEK Amsterdam Muursticker forest friends konijn 37718704
KEK Amsterdam Muursticker forest friends konijn
PRIJS: 12.45

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.