Standaardlamp flame 100W grote fitting E27 762

Koop een standaardlamp flame, met een fijn warm licht dat zorgt voor een prettige sfeer. Breng de bekende uitstraling van de oude Philips flame kleur terug in bijvoorbeeld een café of restaurant, of maak hier thuis gebruik van. De mogelijkheden met de standaardlamp flame zijn eindeloos. U kunt daarnaast kiezen voor een standaardlamp met een helder, een mat of wellicht een softone wit afwerking. Blader door ons uitgebreide assortiment en bestel online uw standaardlamp flame. Bestelt u online uw standaardlamp flame? Wij zorgen ervoor dat u deze snel in huis heeft, zodat u daar direct gebruik van kunt maken. Kies voor een standaardlamp flame met 15W, 25W of bijvoorbeeld 100W aan vermogen, uit te voeren met en grote fitting. Dankzij de 2.000 branduren kunt u hier een lange tijd gebruik van maken en heeft u een uitstekende lamp in huis, die u in verschillende kappen of lampen kwijt kunt.– Contactinformatie: Klantenservice 024-355 99 74 (Openingstijden: ma 11:00u – 17:00u, di – za 09:00u
J-Services.nl Standaardlamp flame 100W grote fitting E27 762
Standaardlamp flame 100W grote fitting E27
PRIJS: 3.50

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.