Stoel Plus 630 STO10551

Een eyecather die ook nog eens geschikt is voor binnen én buiten gebruik: dat deze stoel fijn is om naar te kijken hoeven we jou niet uit te leggen, maar deze stoel is ook nog eens multifunctioneel en veelzijdig. In de stoel is een afwateringsgat te vinden, waardoor je deze stoel ook prima voor in de tuin of voor op het balkon kan gebruiken. En als hij even in de weg staat, dan stapel je ze gewoon op elkaar, want je kan deze stoel recht omhoog stapelen tot maar liefst 10 stuks! Plus 630 stoel is geheel gemaakt uit polypropyleen. Zitting heeft een afwatering gat waardoor de stoel zeer geschikt is voor gebruik buiten. Leverbaar in vijf natuur kleuren. De stoel stapelt verticaal en vraagt daardoor weinig opslag ruimte, tot 10 stuks stapelbaar.
J-Services.nl Stoel Plus 630 STO10551
Stoel Plus 630
PRIJS: 129.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.