Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Vierkant 20 cm Met Handdouche 1283

Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Vierkant – 20 cm – Met Handdouche, Je hoeft geen olifantenhuid te hebben om graag te douchen! Of je nu vlug schoon wilt worden, lekker tot jezelf wilt komen of de drukte van de dag probeert af te spoelen: met deze doucheset kan het allemaal., Doordacht design, De kraan is gemaakt van massief koper en ABS, de douchekop van gepolijst roestvrij staal. Beide materialen zijn uiterst duurzaam. De keramische schijf in de kraan garandeert een soepele bediening., Bereikbare klantenservice, Een inbouw regendouche monteren is een lastige klus. We adviseren je om dat te laten doen door een professionele monteur. Heb je, buiten de installatie, andere vragen over het product of het gebruik? Bel ons gerust. Onze klantenservice helpt je graag., Vertrouwen in je product, Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten. Ze zijn met de grootste zorg geselecteerd, verpakt en verstuurd. Voor het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets aan mankeert, geven we gratis 10 jaar garantie op onze douches.
J-Services.nl Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Vierkant 20 cm Met Handdouche 1283
Thermostatische Inbouw Regendoucheset Chroom Vierkant - 20 cm - Met Handdouche
PRIJS: 159.99

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.