Weber Spirit E320 Classic 1812761

Weber Spirit E-320 Classic: buitenkeuken met veel werkruimte en elektronische ontsteking De Weber Spirit E-320 Classis is een volwaardige buitenkeuken waarmee je gezellig kunt BBQ’en met familie en vrienden! De Spirit barbecuebeschikt over het Crossover ontstekingssysteem. Hierdoor kunnen de tweede en derde brander ook ingeschakeld worden zonder opnieuw aangestokente worden. Het warmhoudrek van de Spirit E320 Classic zorgt ervoor dat je nog meer plek hebt en de werkbladen beschikken over drie handigegereedschapshaken. Doordat de barbecue beschikt over vier wielen waarvan twee met stopfunctie, hoef je niet bang te zijn dat de barbecue wegrolt tijdenshet barbecueën. Gasbarbecue 60 x 45 cm grillrooster Tweedelig geëmailleerd stalen grillrooster Vaste werkbladen met 3 gereedschapshaken 3 roestvaststalen branders Flavorizer Bars Crossover ontstekingssysteem 1 zijbrander 3 gasregelknoppen Geïntegreerde warmhoudrek Flavorizer Bars De Flavorizer Bars zorgen ervoor dat gerechten niet aanbranden. Doordat ze van geëmailleerd staal zijn beschermen ze de branders tegen afdruipende vleessappen. Afdruipend vet verbrand direct door de hitte. Behoud hierdoor de perfecte barbecuesmaak! Kook voor 15 tot 20 personen In het deksel van de Weber Spirit zit een geïntegreerde thermometer en je kunt dankzij de traploos regelbare branders de temperatuur regelen. Onder het geëmailleerde deksel vind je het rooster van 60 x 45 cm. Daaronder zitten de flavorize bars. Kook voor maximaal 15 tot 20 personen!
J-Services.nl Weber Spirit E320 Classic 1812761
Weber Spirit E320 Classic
PRIJS: 699.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.