Fantasia stone kookpan 24 cm Wit 30192124W

De zwarte keramische ETERNA® coating aan de binnenzijde van deze Italiaanse Mepra ‘Fantasia Stone’ pan beschermt niet alleen tegen aanbakken en vastplakken, maar zorgt er ook voor dat je vetarm of zelfs vetvrij kunt bakken.De stevige handgrepen zijn mooi en functioneel, fraai gevormd, worden niet heet. De pannen zijn ergonomisch en ook nog verkrijgbaar in zes kleuren (zwart, wit, rood, oranje, groen en paars).Met de keramische coating kun je ingrediënten korter en heter bakken (tot 400°C), met behoud van hun vitaminen en structuur. De coating gaat -zelfs bij dagelijks gebruik- lang mee, is milieuvriendelijk geproduceerd (vrij van PTFE en PFOA) en krasbestendig. De pan is opgebouwd uit 4 lagen: RVS(INOX), aluminium, RVS(INOX) en de keramische coating. Hierdoor warmt de pan snel op en ontstaat een perfecte warmteverdeling.De pannen in deze serie zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen:Braadpan 24 cm, 28 cmKookpan 24 cmKoekenpan 20 cm, 24 cm, 28 cmWok 28 cmDe fantasia stone pannen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt als koekenpan, braadpan, sauteerpan en als kookpan. De pannen kunnen in de vaatwasser en zijn geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie.
J-Services.nl Fantasia stone kookpan 24 cm Wit 30192124W
Fantasia stone kookpan ø24 cm (Wit)
PRIJS: 59.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.