iDevices Pro Meat Probe Wit 1828655

iDevices Pro Meat Probe: kabelsonde voor Kitchen Met de iDevices Pro Meet Probe heb jij een extra vleessonde die speciaal is gemaakt voor jouw iDevices Kitchen. Met deze vleesthermometer kan jij temperaturen meten tussen de -30 °C tot 300 °C. Hij wordt geleverd met een handige koordomslag zodat je hem gemakkelijk weer kan opbergen. Vleessonde Voor de iDevices Kitchen Werkt ook met de iGrill 2 en iGrill Mini   Geleverd met 4 kleurindicators Temperatuurbereik van -30 °C tot 300 °C Handige Probe Wrap zodat er geen knopen in de snoer komen   Gemakkelijk uit elkaar te houden Doordat de iDevices Pro Meat Probe wordt geleverd met vier kleurindicators, haal jij gemakkelijk bij welke temperatuur bij welke kleur hoort. Zo kan jij diverse stukken vlees op je barbecue perfect in de gaten houden! Houd het bij elkaar De iDevices Pro Meat Probe beschikt over een Probe Wrap met een uniek design. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan het ontknopen van de sonde. Daarnaast beschikt die ook over een magnetische achterkant, waardoor jij hem aan je apparaat kan hangen. Zo raak je hem nooit kwijt!
J-Services.nl iDevices Pro Meat Probe Wit 1828655
iDevices Pro Meat Probe Wit
PRIJS: 31.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.