Universele Voetenzak Lodger Native Rosa 30862

Deze kleurrijke voetenzak uit de Lodger collectie Native is een blikvanger door zijn kleurijke uitstraling. De Bunker is een heerlijk warme en comfortabele voetenzak die past in elke kinderwagen en buggy met een drie en vijfpuntsgordel. De binnen- en de buitenzijde van de Bunker kun je samen óf apart gebruiken, daarmee is hij geschikt voor alle seizoenen.
Door het ruime formaat en het voorgevormde zitgedeelte past je kindje extra lang in de Bunker, tot en met circa 3 jaar. De capuchon zorgt voor extra comfort en het behoud van lichaamswarmte en kan aangetrokken worden d.m.v. touwtjes die mooi zijn weggewerkt in een zakje met klittenband.
Apart te bestellen is de Booster, een losse binnenvoering in frisse kleuren, hiermee bepaal jij hoe jouw Bunker eruit ziet
J-Services.nl Universele Voetenzak Lodger Native Rosa 30862
Universele Voetenzak Lodger Native Rosa
PRIJS: 74.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.